Sprawdź termin

Znajdź nas

  • Facebook Facebook
  • Instagram Instagram
  • Pinterest Pinterest
  • Twitter Twitter
  • YouTube YouTube
Sprawdź termin
+33 432 22 02/ 697 697 120
  • Hotel
    • O nas
    • Pokoje
    • Aktualności
    • Dla dzieci
    • Odwiedzili nas
    • Rekomendacje
    • Standardy Ochrony Osób Małoletnich
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
  • Oferta
    • Pakiety pobytowe i oferty specjalne
    • Oferta szkolna
  • Restauracja
    • Restauracja Champs
    • Menu
    • Catering
    • Restauracja Mickiewicza
  • Przyjęcia
    • Komunie
    • Przyjęcia okolicznościowe
    • Studniówki
  • Wesela
    • Nasze sale
    • Menu weselne
    • Ślub w plenerze
    • Poradnik ślubny
    • Promocje
    • Usługi dodatkowe
    • Targi ślubne
  • Konferencje
    • Sale konferencyjne
    • Pakiety konferencyjne
    • Atrakcje konferencyjne
    • Pikniki
    • Zaufali nam
  • SPA
    • Cennik SPA
    • SPA dla dwojga
  • Atrakcje
  • Galeria
  • Kontakt
Strona główna Menu konferencyjne

Menu konferencyjne

Menu Bufetowe STANDARD

Zestaw 1

50 zł

Krem z ziemniaków z grzankami ziołowymi Rosół z  makaronem Zrazy faszerowane z sosem pieczarkowym Grillowana pierś z kurczaka podana na sosie ziołowym Miruna panierowana Ziemniaki z wody/puree w zależności od pory roku Kasza gryczana ze skwarkami boczku Sałatka z buraków Warzywa gotowane

Zestaw 2

50 zł

Krem z pomidorów z chrupiącą bagietką Żurek po Inwałdzku Wieprzowa pieczeń z szynki w sosie własnym Udko z kurczaka faszerowane serem mozzarella i pieczarkami Roladki z soli w sosie koperkowym Ryż z warzywami Gnocchi Buraczki zasmażane Surówka z kapusty pekińskiej z jogurtem

Zestaw 3

50 zł

Francuska zupa cebulowa z tościkami Krem z pieczarek z grzankami Filet z kurczaka owinięty boczkiem, sos curry Chopsy wieprzowe podane z pieczarkami w śmietanie Sola w cieście Kluska śląska Ziemniaki z wody/puree w zależności od pory roku Surówka z kiszonej kapusty Mini marchewka gotowana z miodową glazurą

Zestaw 4

50 zł

Krem paprykowo–pomidorowy z paluchem z ciasta francuskiego Rosół z makaronem Indyk duszony w szałwii Medaliony wieprzowe w sosie myśliwskim Pieczona miruna na sosie maślanym Ziemniaki opiekane Ryż z warzywami Bukiet warzyw na parze Surówka z czerwonej kapusty

Zestaw 5

50 zł

Kwaśnica na żeberku Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym Szpadki schabowe Rolada drobiowa faszerowana szpinakiem z sosem kremowym Dorsz w sosie porowym Ryż Ziemniaki opiekane Kapusta młoda/zasmażana w zależności od pory roku Bukiet sałat

Menu Bufetowe STANDARD PLUS

Zestaw 1

60 zł

Zupa minestrone Zupa jabłkowa z grzankami Królik duszony w śmietanie Bitki wieprzowe w sosie własnym Domowe pierogi ruskie Makaron tagliatelle Ziemniaki młode z koperkiem Buraczki zasmażane Sałatka z pomidorów z cebulką

Zestaw 2

60 zł

Barszcz czerwony z pampuszką Krupnik po staropolsku Cielęcina duszona w sosie potrawkowym Zrazy ala Radziwił Pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulką Kasza gryczana ze skwarkami Kopytka z masłem klarowanym Marchewka oprószana z groszkiem Sałatka buraków z jabłkami

Zestaw 3

60 zł

Krem z brokuł z groszkiem ptysiowym Zupa gulaszowa z warzywami Schab pieczony na sosie pikantnym Grillowany filet z kurczaka owinięty boczkiem Filet z dorsza na sosie kurkowym Kuleczki ziemniaczane (Dufinki) Makaron farfalle Marchewka oprószana z groszkiem Bukiet sałat z sosem winegret

Zestaw 4

60 zł

Zupa kalafiorowa z curry z lanym ciastem Barszcz ukraiński Polędwiczka w sosie borowikowym Rolada drobiowa faszerowana suszonymi pomidorami, Łosoś na sosie porowym Ziemniaki z wody/puree w zależności od pory roku Gnocchi Ryż Sałatka z buraków Sałatka wiosenna

Zestaw 5

60 zł

Zupa kokosowa z kurczakiem i fasolką szparagową Krem z pomidorów podany z paluchem z ciasta francuskiego Sztułada wołowa w sosie madera Rolada drobiowa faszerowana szpinakiem na sosie różowym Dorsz w cieście Makaron penne Ziemniaki podsmażane z cebulką i boczkiem Kapusta czerwona na ciepło Sałatka grecka

Menu Bufetowe PREMIUM

Zestaw 1

75 zł

Zupa grochowa z grzankami Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym Wołowina w sosie chrzanowym Pieczone kacze udka Łazanki z kapustą i grzybami Ziemniaki puree Kluski śląskie z masłem Jarzyny na parze Surówka z kiszonej kapusty

Zestaw 2

75 zł

Krem z cukinii z groszkiem ptysiowym Bulion z kołdunami Zraziki cielęce po nelsońsku Schab faszerowany boczkiem na sosie własnym Spaghetti z sosem pesto Ryż Ziemniaki opiekane wedgesy Marchewka młoda z miodową glazurką Sałatka Colesław

Zestaw 3

75 zł

Gazpacho Barszcz czerwony z kołdunami Pieczeń z jelenia w sosie naturalnym Mostek cielęcy panierowany Tradycyjne gołąbki w sosie pomidorowym Francuskie kluski kładzione Ziemniaki pieczone z kminkiem Surówka z marchwi z jabłkiem i pomarańczem Glazurowane buraczki z miodem

Zestaw 4

75 zł

Zupa fasolowa Krem z dyni z migdałami prażonymi Duszona baranina w sosie (na dziko) Duszone sznycelki cielęce w sosie grzybowym Lazania wegetariańska Makaron papardelle Kasza jaglana okraszona skwarkami Sałatka z buraków Smażona kapusta z pieczarkami

Bufet Zimny

Zestaw 1

/os. netto przy grupie min. 20 osób / 75 zł

Półmisek wędlin i serów Śledź po krakowsku 1/2 Śledź po węgiersku 1/2 Bukiet sałat z dodatkiem grillowanego kurczaka i sosem paprykowym Tymbalik drobiowy Sałatka Grecka Bruschetta z pomidorami Sos cumberlad Pieczywo Masło

Dodatkowe propozycje do wyboru

(cena netto/os.)

Rolada z łososia

10 zł

Półmisek ryb wędzonych

25 zł

Sałatka z serem mozzarella i suszonych pomidorów z dipem francuskim

19 zł

Mięsa pieczone 3 rodzaje schab, indyk, karkówka

10 zł

Rolada z indyka

6 zł

Rostbef wołowy z musem chrzanowym

26 zł

Łosoś wędzony podany na rukoli

16 zł

Ryba po grecku

11 zł

Carpaccio wołowe z parmezanem

25 zł

Szafranowe roladki z wędzonym łososiem i serem ricotta

10 zł

Śledź w oleju

7 zł

Śledź po rosyjsku w buraczkach z jabłkami

5 zł

Sałatka Bałkańska

4 zł

Sałatka Cezar z oryginalnym sosem cezar

14 zł

Sałatka Grecka

6 zł

Dip czosnkowy

1 zł

Dip paprykowy

3 zł

Dip andaluzyjski

1 zł

Sos tatarski

4 zł

Sos Cumberland

4 zł

Bufet Deserowy

grupa min. 20 osób

Zestaw 1

/os. netto / 11 zł

Keks cytrynowy Panna cotta w sosie truskawkowym Krem malinowy z owocami w żelu

Zestaw 2

/os. netto / 17 zł

Ptasie mleczko z owocami (chmurka owocowa) Mus jogurtowy z owocami Tarty z owocami

Zestaw 3

/os. netto / 25 zł

Mus z białej /ciemnej czekolady Sernik wiedeński Muffinki Torcik bezowy z owocami Lawa czekoladowa (suflet) /do 30 osób/

Menu Serwowane STANDARD

Z poniższego menu organizator wybiera dla grupy po jednej propozycji z każdego dania. Na Państwa prośbę jesteśmy w stanie przygotować Menu wg Państwa życzenia. Menu dwudaniowe - 40 zł/os. netto Menu trzydaniowe - 50 zł/os netto

Zupy

w Menu dwudaniowym / 40 zł

Aromatyczna zupa ogórkowa Kapuśniak po staropolsku z suszoną śliwką Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym Tradycyjny rosół z makaronem Żurek po inwałdzku z jajkiem i kiełbasą

Danie główne (do wyboru)

w Menu dwudaniowym / 40 zł

Kotlet drobiowy z masłem, vedgesy, surówka z białej kapusty Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem na sosie kremowym, ryż, surówka z kapusty pekińskiej Udko z kurczaka faszerowane pieczarkami i serem, puree ziemniaczane, oprószana marchewka z groszkiem Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych, ziemniaki z wody oprószone koperkiem, mizeria Kotlet wieprzowy z kostką, ziemniaki gotowane, kapusta zasmażana, Faszerowany schab pieczony w ziołach podany z sałatką z buraka, kluską śląską i sosem szarym Miruna pieczona z sosem koperkowym, ziemniaki gotowane, bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem Lasagne z kurczakiem i cukinią na sosie kurkowym, bukiet sałat z sosem winegret Makaron tagliatelle w sosie serowo-szpinakowym i suszonymi pomidorami

Desery (do wyboru)

w Menu dwudaniowym / 40 zł

Krem malinowy z owocami w żelu Kremówka wadowicka Jogurt z owocami Panna cotta z sosem malinowym

Menu Serwowane STANDARD PLUS

Z powyższego menu organizator wybiera dla grupy po jednej propozycji z każdego dania. Na Państwa prośbę jesteśmy w stanie przygotować menu wg. Państwa życzenia. Menu dwudaniowe - 55 zł/os. netto Menu trzydaniowe - 65 zł/os. netto W cenie zestawu wliczono wodę niegazowaną z cytryną.

Zupy (do wyboru)

w Menu dwudaniowym / 55 zł

- Barszcz ukraiński Francuska zupa cebulowa na białym winie podana z chrupiącą bagietką Krem z brokuł z grzankami Krem pomidorowo-paprykowy z kleksem jogurtowym Kwaśnica na żeberku

Danie główne (do wyboru)

w Menu dwudaniowym / 55 zł

Filet z indyka pieczony z pieczarkami w śmietanie, kasza jaglana lub kuskus, kapusta czerwona Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami na sosie kremowym, risotto kremowe, warzywa pieczone Filet z kurczaka faszerowany porem i śliwką na sosie tymiankowym, ziemniaki opiekane, surówka z kapusty pekińskiej Wachlarz z polędwiczki wieprzowej przygotowany metodą sous-vide w sosie z zielonego pieprzu, kopytka, brokuł z wody z płatkami migdałów Roladki wieprzowe faszerowane boczkiem w sosie własnym podane z puree ziemniaczanym i sałatką z buraków Pieczeń wieprzowa w ziołach podana w sosem własnym, kluska śląska, buraczki zasmażane, Karczek pieczony w sosie musztardowo-gorczycowym, ziemniaki gotowane, kapusta zasmażana Dorsz pieczony na sosie porowo-orzechowym, tagliatelle szpinakowe, bukiet warzyw gotowanych

Desery (do wyboru)

w Menu dwudaniowym / 55 zł

Klasyczny krem brulee Mus czekoladowy z frużeliną Szarlotka na ciepło z gałką lodów waniliowych Tarta z owocami

Menu Serwowane PREMIUM

Z powyższego menu organizator wybiera dla grupy po jednej propozycji z każdego dania. Na Państwa prośbę jesteśmy w stanie przygotować menu wg. Państwa życzenia. W cenie zestawu wliczono wodę niegazowaną z cytryną. Menu dwudaniowe - 75 zł/os. netto Menu trzydaniowe - 85 zł/os. netto

Zupy (do wyboru)

w Menu dwudaniowym / 75 zł

Krem z borowików z groszkiem ptysiowym Krem czosnkowy z serem podgórskim Krem z cukinii i curry podany z grzankami (sezonowo) Szafranowy krem ziemniaczany z chrustem wieprzowym Zupa gulaszowa Zupa grochowa

Danie główne (do wyboru)

w Menu dwudaniowym / 75 zł

Indyk duszony w szałwii z oliwkami podany z ryżem i różami brokułów z posypką migdałową Medaliony wieprzowe w sosie kurkowym, ziemniaki gotowane, surówka z selera Polędwiczka wieprzowa w otulinie boczku na sosie rozmarynowym, kasza kuskus, pieczony pomidor Pieczeń wołowa podana w szarym sosie z czerwoną kapustą i śląskimi kluseczkami Udko z kaczki na konfiturze śliwkowej, sos madera, kopytka, surówka z czerwonej kapusty Halibut pieczony na tagliatelle z sosem ogórkowym i różami brokułów Łosoś w sosie cytrynowym, ryż biały, szpinak w aromacie czosnku i śmietany

Desery (do wyboru)

w Menu dwudaniowym / 75 zł

Krem cytrynowy w koszyczku Lawa czekoladowa na ananasie /do 30 osób/ Tiramisu Kula Champs

Menu Grillowe

65 zł netto

Do wyboru 3

za każdy następny dodatkowo płatne 10 zł netto / 65 zł

Steki wieprzowe z boczkiem wędzonym Marynowana karkówka Krupniok śląski Żeberka z sosem BQ Udziec drobiowy w ziołowej panierce Skrzydełka Diablo na ostro Kebab drobiowy (min. 30 os.) Kufta wołowa na patyku Kiełbasa z grilla Pstrąg grillowany Sery podgórskie wędzone

Danie główne (do wyboru 3)

Pieczywo w standardzie, za każdy następny dodatkowo płatne 4,5 zł netto / 65 zł

Smalec Prażonki Bigos Ogórki kiszone Grzybki marynowane Modra kapusta Coleslaw Ziemniaki faszerowane słoniną i cebulką Pieczywo

Dodatki uzupełniające (do wyboru 3)

Za każdy następny dodatkowo płatne 3 zł netto / 65 zł

Sos czosnkowy Sos paprykowy Sos jogurtowy Sos chrzanowy Sos tzatziki Sos majonezowy Musztarda Ketchup

Przerwa kawowa

Przerwa kawowa classic

Kawa świeżo parzona Wybór herbat Woda mineralna gazowana i niegazowana do wyboru Ciasteczka kruche i koktajlowe

Przerwa kawowa kanapkowa

Kawa świeżo parzona Wybór herbat Woda mineralna gazowana i niegazowana do wyboru Wybór kanapek dekoracyjnych (po 3 szt. na osobę)

Przerwa kawowa francuska

Kawa świeżo parzona Wybór herbat Woda mineralna gazowana i niegazowana do wyboru Croissant, danish Wybór dżemów

Przerwa kawowa owocowo-warzywna

Kawa świeżo parzona Wybór herbat Woda mineralna gazowana i niegazowana do wyboru Soki owocowe Patery owoców filetowanych lub patery warzyw z dipami ziołowymi

Dodatki do przerwy kawowej

soki owocowe

wybór owoców sezonowych lub sałatki owocowej

ciasteczka kruche

wybór ciast i ciasteczek

croissanty i danishe

wybór kanapek dekoracyjnych

Open Bar

Pakiet Standard

Świeżo parzona kawa i herbata Woda gazowana i niegazowana Soki (pomarańczowy, jabłkowy, grapefruitowy) Napoje gazowane (Pepsi, Pepsi Light, Mirinda, 7 up)

Pakiet Bronze

Świeżo parzona kawa i herbata Woda gazowana i niegazowana Soki (pomarańczowy, jabłkowy, grapefruitowy) Napoje gazowane (Pepsi, Pepsi Light, Mirinda, 7 up) Piwo lane Żywiec lub Heineken Wino białe i czerwone

Pakiet Silver

Świeżo parzona kawa i herbata Woda gazowana i niegazowana Soki (pomarańczowy, jabłkowy, grapefruitowy) Napoje gazowane (Pepsi, Pepsi Light, Mirinda, 7 up) Wódka Wyborowa Wino białe i czerwone

Pakiet Gold

Świeżo parzona kawa i herbata Woda gazowana i niegazowana Soki (pomarańczowy, jabłkowy, grapefruitowy) Napoje gazowane (Pepsi, Pepsi Light, Mirinda, 7 up) Piwo lane Żywiec lub Heineken Wódka Wyborowa Wino białe i czerwone

Pakiet Premium Gold

Świeżo parzona kawa i herbata Woda gazowana i niegazowana Soki (pomarańczowy, jabłkowy, grapefruitowy) Napoje gazowane (Pepsi, Pepsi Light, Mirinda, 7 up) Piwo lane Żywiec lub Heineken Wódka Wyborowa lub Absolut Wino białe i czerwone Whisky Ballantines lub Johny Walker Red Martini (Bianco, Rosso, Dry) Havana Rum Campari Seagram's Gin

Pakiet Platinum

Świeżo parzona kawa i herbata Woda gazowana i niegazowana Soki (pomarańczowy, jabłkowy, grapefruitowy) Napoje gazowane (Pepsi, Pepsi Light, Mirinda, 7 up) Piwo lane Żywiec lub Heineken Wódka Wyborowa lub Absolut Wino białe i czerwone Whisky Ballantines lub Johny Walker Red Martini (Bianco, Rosso, Dry) Havana Rum, Campari, Seagram's Gin, Tequilla Olmeca, Metaxa 5*, Miodula, Likier Bailey's

Menu

Masz pytania? Chcesz zarezerwować pobyt?

Zadzwoń, chętnie doradzimy! RECEPCJA33 432 22 02/ 697 697 120

 
LUB NAPISZ DO NAS

Zapisz się na newsletter

Od czasu do czasu przeslemy informacje o promocjach i kody rabatowe dla Ciebie!

Newsletter dostępny już wkrótce.

Kontakt

ul. Wadowicka 169 a, Inwałd
34-120 Andrychów
33 432 22 02/ 697 697 120 E:


Bank PKO BP S.A.
PL 96 1020 2430 0000 8202 0044 7268

Docenili nas

Akceptujemy

Restauracja Mickiewicza

Zapraszamy także do naszej drugiej restauracji w centrum Andrychowa.

Zobacz
Copyright by ParkHotel Łysoń 2018, All Rights Reserved

Znajdź nas

  • Facebook Facebook
  • Instagram Instagram
  • Pinterest Pinterest
  • Twitter Twitter
  • YouTube YouTube
  • Praca
  • Polityka prywatności
REALIZACJA: 702 CREATION