Zapraszamy firmy i instytucje na Świąteczne spotkania wigilijne w ParkHotel Łysoń!

Jest to idealny moment by podsumować rok ciężkiej pracy oraz omówić plany na kolejny.

Stwórz prawdziwe relacje z pracownikami i spraw by Wigilia firmowa pozostała w wspomnieniach na długo! 

 

MENU PODSTAWOWE
85 zł netto/osoba

ZUPA
Barszcz z uszkami
DANIE GŁÓWNE
Panierowany karp z ziemniakami, kapustą z grochem
DESER
Makowiec z cytrynową glazurą
NAPOJE
Kawa/herbata/woda/soki owocowe/kompot z suszu

 

MENU STANDARD
120 zł netto / osoba

ZUPA 
Zupa rybna z karpia
DANIE GŁÓWNE
Filet z dorsza w sosie carskim,ziemniaki pieczone, warzywa
DESER
Tradycyjny piernik świąteczny z marmoladą i sosem wiśniowym 
ZIMNA PŁYTA
Śledź z cebulą zaprawianą w gęstej śmietanie
Półmisek regionalnych wędlin
Ryba w zalewie
Ryba po grecku
Schab pieczony ze śliwką
Tradycyjna sałatka jarzynowa
NAPOJE
Kawa/herbata/woda/soki owocowe/kompot z suszu/kieliszek wina do kolacji

 

MENU PREMIUM
140 zł netto / osoba

APERITIF
Rozgrzewający kieliszek
ZUPA
Zupa grzybowa z makaronem
DANIE GŁÓWNE
Sandacz w sosie szarym z pieczonymi migdałami,
warzywa i opiekane ziemniaki
DESER
Kutia z łamańcami i kremem miodowym
ZIMNA PŁYTA
Śledź z cebulą zaprawianą w gęstej śmietanie
Pieczony filet z indyka szpikowany suszonymi owocami
Karkówka zakrawana musem chrzanowym
Klopsiki rybne w sosie słodko-kwaśnym
Sałatka z pieczoną kaczką i sosem żurawinowym
Ryba w zalewie
Schab pieczony ze śliwką
Tradycyjna sałatka jarzynowa
NAPOJE 
Kawa/herbata/woda/soki owocowe/kompot z suszu/kieliszek wina do kolacji

 

DODATKOWE MENU
Patery świątecznych ciast:  55zł netto / patera / 10 osób
Misa pierogów z kapustą z grzybami lub z serem i bakaliami:  55zł  netto / 20szt

                                                                

 

 

 

Zapytaj o ofertę


Wyślij